Кметското наместничество на Кошарево е предложило на Община Брезник 11 точки в строителната програма за 2022 година

Кметското наместничество на брезнишкото село Кошарево е набелязало 11 точки в строителната си програма за 2022 година, видя Zapadno.com.

Кметският наместник Ана Гигова е поставила на входа на административната сграда в селото копие от предложената до Община Брезник строителна програма с 11 набелязани точки, така че да може жители и гости на Кошарево черно на бяло да се запознаят с нея. Документът има и изходящ номер с дата от края на 2021 година, което означава че е входиран в общинската администрация в Брезник.

Първата точка в предложението за строителните и ремонтни дейности през 2022 година в кметското наместничество, финансирани от общинския бюджет на Брезник, е подмяна на вътрешния водопровод. Втора точка е ремонт на покрива и фасадата на сградата на кметството и ремонт на покрива на читалището. Полагане на настилка на вътрешни улици, както и на асфалтова такава в селото, също е сред заложените от кметския наместник приоритети. Цялостно асфалтиране на общинската пътна отсечка между селата Кошарево и Гигинци и настилане с инертни материали на пътя Кошарево – махала “Ранинци” също са включени в строителната програма.

Ежегодно кметският наместник на Кошарево запознава местното население с приоритетите в строителната програма, като поставя копие на видно място в центъра на селото.

Виж също...

Loading...