Полицаите в община Трън регистрираха двойно увеличение на престъпления против собствеността за последните 2 години

Над 30 са регистрираните престъпления против собствеността в района на действие на Районно управление-Трън. Това показва статистиката за периода от 1 януари до 31 декември 2021 година, съобщиха от Областна дирекция на МВР-Перник.

През миналата година полицаите в Трънско са регистрирали 31 престъпления против собствеността, от които 17 или 54,84 % са разкрити. Статистиката показва, че през 2021-а престъпленията против собствеността в пограничната община са се увеличили двойно в сравнение с 2020 година, когато общият брой им е бил 18.

За миналата година полицаите са регистрирали 4 престъпления против личността, от които едно е било разкрито. Престъпленията против гражданските права са били две и едно против дейността на държавни органи и обществени организации. Престъпленията против реда и общественото спокойствие в Трънско за изминалата година са били 13, от които 11 са разкрити от служителите на реда.

През 2021 година полицаите в Трънско са регистрирали 3 случая на управление на моторно превозно средство след употреба на алхохол.

Прочетете още по темата в публикацията: Полицаите в Трънско са разкрили над 60 % от 63 престъпления, които са регистрирани през 2021 година.

Виж също...

Loading...