Футболният клуб на село Ноевци ще издигне кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз

Кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз ще бъде издигната от футболен клуб “Черногорец”, съобщиха от ноевския отбор.

В края на месец януари след заседание на Изпълкома на Българския футболен съюз стана ясно, че насроченият за 18 март тази година конгрес ще бъде изборен. “Ние сме част от много отбори, които желаят промяната и я виждаме реалност. Категорично подкрепяме екипа на Бербатов и вярваме, че промяната ще започне още на 18 март. В името на най-великата игра и в името на децата на България ще дадем своя глас за Бербатов.”, споделиха от футболен клуб “Черногорец”.

Zapadno.com припомня, че през месец май 2021 година Димитър Бербатов проведе среща с футболни клубове, деятели и привърженици от област Перник. Срещата се проведе в читалището на село Ноевци, а след нея Димитър Бербатов даде интервю за Zapadno.com. Какво каза той тогава може да си припомните в публикацията: Бербатов в Брезнишко: Всяка подкрепа, която идва към мен и екипа ми, е добре дошла – ВИДЕО.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...