Заявки за дърва за огрев от горското стопанство в Брезник се приемат и по телефона, в Трън снабдяването за местните е ангажимент на “Трънска гора”

Желаещите да закупят дърва за огрев от “Държавно горско стопанство-Брезник” могат да направят заявление и по телефона, съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Югозападното държавно предприятие.

На работна среща директорът на “Държавно горско стопанство-Брезник” е обсъдил с кмета на общината снабдяването на населението с дърва за огрев. На срещата е уточнено, че желаещите да закупят дърва от горското стопанство трябва да подадат заявление в деловодството на териториалното поделение на Югозападното държавно предприятие.

Предвид продължаващите противоепидемични мерки не е необходимо това да става с посещение на място, могат да го направят и като позвънят на телефон 07751 3888. Продажбата на дърва от “Държавно горско стопанство-Брезник” се извършва от временен горски склад, както и от създадения преди около 4 години централен склад в горския разсадник, поясниха от пресцентъра на Югозападното държавно предприятие.

За района на Трън ангажимент да задоволява потребностите на жителите на населените места в общината с дърва за огрев има общинското предприятие “Трънска гора”.

Виж също...

Loading...