Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) обявява спортни екипи за продажба в помощ на 14-годишния Стивън

Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) се включва в кампанията за набиране на средства за лечението на 14-годишния Стивън Бориславов, който е диагностициран със Сарком на Юинк. Това е рядък вид злокачествен тумор, който засяга костите, видя Zapadno.com.

Футболният клуб на Ноевци, който тази неделя (13 февруари) ще изиграе първи контролен мач преди началото на полусезона, обяви спортни екипи за продажба. Цената за екипите се определя от всеки, който си го закупи, а събраните средства ще бъдат преведени директно на банкова сметка за Стивън Бориславов.

При интерес могат да бъдат предоставени на желаещите да си закупят екипи, които може да видите след края на текста. Тези екипи ще могат да бъдат разгледани и преди контролния мач на отбора, който е в неделя на изкуствения терен в пернишкия квартал “Димова махала” от 16:00 часа. “Стиви ще спечели тази битка, вярваме в доброто. А той олицетворява добротата, има страхотни футболни качества и е непримирим. Всички сме с него.”, добавиха от футболен клуб “Черногорец”.

Всеки, който желае, може да помогне за набирането на средства за лечението на момчето чрез разкрита банкова сметка.

Банка ДСК, клон Перник
IBAN : BG51STSA93000028755501
BIC : STSABGSF
Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов

 

Снимки: футболен клуб “Черногорец” (Ноевци)

Виж също...

Loading...