Няма кандидати за управление на общинската аптека в Брезник, срокът за подаване на документи се удължава

Срокът за подаване на документи за конкурса за възлагане управлението на общинското дружество “Брезник фарм” ЕООД се удължава. Това решение взе Общински съвет-Брезник на провелото се днес заседание, предаде репортер на Zapadno.com.

Причината за удължаването на срока е, че до момента не са постъпили документи за кандидатстване от кандидати за управление на дружеството. Това поясни на заседание на Общински съвет-Брезник заместник-кметът на община Брезник Иван Бъчваров. Срокът е удължен с още 15 дни след решение на Общинския съвет.

Процедурата за обявяване на конкурса стартира, поради прекратяване на договора със сегашния магистър-фармацевт, който ръководи дружеството. Сред изискванията за заемане на длъжността са наличие на образователна степен “магистър-фармацевт”, минимум една година стаж и други.

Решение за процедура по обявяване на конкурса бе взето от Общински съвет-Брезник на провелото в края на месец януари тази година заседание.

Конкурсът се провежда на няколко етапа – проверка на документите, предоставяне от одобрените кандидати на бизнес програми за управлението на дружеството и провеждане на интервю с допуснатите кандидати.

Дружеството “Брезник фарм” е представено чрез общинската аптека в града.

Виж също...

Loading...