Обиколка по всичките общини в област Перник предвижда да извърши областният управител

Областният управител на област Перник Кирил Стоев е планирал да извърши обиколка по всичките общини в региона, за да се запознае със състоянието на водоемите. Това съобщи областният управител пред репортер на Zapadno.com.

Областният управител не е запознат със състоянието на водоемите в Брезнишко и Трънско, но е предвидил да извърши обиколка след подобряване на метеорологичните условия и при възможност. Досега той е посетил язовирите “Студена”, “Мещица” и “Пчелина”.

Преди да заеме длъжността в Областна администрация-Перник Кирил Стоев е работил в американска софтуерна компания. На въпрос кое е по-трудно – да работиш за американска компания с шефове и колеги на хиляди километри разстояние или да работиш с граждани, които са в район, в който всички са или съседи или роднини, той отговори: “Разликата е, че сегашната ми позиция, която заемам, е доста по-натоварена от предната работа. Това е нещо, което съм го работил 17 години, запознат съм, а сега е нещо ново за мен. Трябва да мине някакъв период, за да навляза във всичко.”, каза областният управител Кирил Стоев.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...