ОТ 15 МАРТ: Цените на билетите от Брезнишко за Перник и обратно на автобусен транспорт “Кракра” ще се повишат с 50 стотинки за курс

Пътуващите с автобусен транспорт “Кракра” между общините Брезник и Перник, ще трябва да заплащат с 50 стотинки повече за билет, предаде репортер на Zapadno.com.

Цените на билетите за всички курсове, които автобусен транспорт “Кракра” изпълнява по линиите Перник – Брезник, Перник – Долна Секирна, Перник – Ноевци – Бегуновци и Перник – Лялинци, ще се повишат с 50 стотинки за курс. Така цената на билета за пътническите превози между Брезник и Перник вече ще е 3 лева, а не както досега – 2 лева и 50 стотинки.

Причината за промяната на цената на билетите е повишението на цените на горивата и оскъпяването на консумативите за обслужване на превозните средства, поясниха за Zapadno.com автобусен транспорт “Кракра”.

Миналата седмица стана ясно, че цените на билетите ще поскъпнат и по още линни, които се изпълняват в област Перник от други фирми за пътнически превози.

Разписанието на автобусен транспорт “Кракра” по линните между Перник и Брезнишко, както и до трънското село Лялинци, може да видите като натиснете тук.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...