Разследването на трагичния инцидент на пътя Перник – Брезник се извършва под надзора на прокуратурата

Разследването на инцидента, който възникна на пътя Перник – Брезник, се извършва под надзора на прокуратурата, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник.

Припомняме, че на 2 април по второкласен път 63 в отсечката Перник – Брезник, в района на пернишкото село Мещица възникна пътнотранспортно произшествие между два автомобила. При катастрофата загинаха четирима души, сред които и дете. Във втория автомобил, участвал в катастрофата, са се возили двама млади мъже, които пострадаха. Прочетете още по темата в публикациите: Дете и трима възрастни загинаха на пътя Перник – Брезник, двама млади мъже са ранени – СНИМКИ и При катастрофата на пътя Перник – Брезник няма загинали брезничани, но е починало семейство.

Първоначално от пожарната съобщиха, че пострадалите при катастрофата са мъже на 18 и 20 години, но по-късно се оказа, че 20-годишният мъж е на 19 години. Най-вероятният водач на автомобила е бил 19-годишният. Двамата са прегледани в пернишката болница и са насочени към столично лечебно заведение с различни травматични увреждания.

Виж също...

Loading...