Жители на област Перник ще могат да говорят очи в очи с областния управител К. Стоев в приемен ден

Във връзка с отпадането на извънредната епидемична обстановка се възобновява приемния ден на областния управител, който ще бъде всеки последен вторник от месеца от 10:00 до 12:00 часа, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

Записването за приемен ден става чрез попълване на заявление по образец, съдържащо следната информация – трите имена на желаещия среща, адрес и телефонен номер за обратна връзка, кратко изложение на проблема, очаквано съдействие, приложени документи (ако има такива).

Заявления се приемат до десето число на всеки месец в Центъра за административно обслужване на администрацията, намиращ се в град Перник, площад “Свети Иван Рилски” № 1Б. Подаденото заявление се регистрира по установения ред. Допуска се записване за приемния ден чрез заявление, подадено по електронна поща: oblast@pk.government.bg.

Бланка на заявленията за записване за приемния ден, гражданите могат да изтеглят от сайта на Областна администрация-Перник: www.pk.government.bg или да получат на място в Центъра за административно обслужване, всеки делничен ден от 9:00 до 17:30 часа.

Снимка: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...