Ученици от училището в Брезник получиха награди за пъстрите си русинки, свързани с гората и нейните обитатели – СНИМКИ

Близо 70 ученици от Брезник се включиха в конкурса за рисунка на тема “МОЯТА ГОРА”, посветен на “Седмицата на гората”. Най-добрите участници от тях бяха наградени на тържествено откриване на изложба с рисунки на ученици от област Перник. Награждаването се състоя в зала “Атриум” към Областна администрация-Перник, предаде репортер на Zapadno.com.

Събитието е част от съпътстващите прояви, посветени на тематичната седмица на гората и се организира от Регионална дирекция по горите-Кюстендил, съвместно с Областна администрация-Перник. На откриването на изложбата и награждаването присъстваха директорът на Регионална дирекция по горите-Кюстендил инженер Здравчо Тодоров, представителите на дирекцията от областите Перник и Кюстендил, областният управител Кирил Стоев и неговият заместник Ива Борисова, преподаватели на участващи в конкурса, ученици и техни родители.

Участие в конкурса взеха над 140 ученици от училища в област Перник, сред които близо 70 от средно училище “Васил Левски” в град Брезник. Дузина бяха наградените ученици, като 7 от тях са възпитаници на брезнишкото училище. Награди получиха учениците към гимназията в Брезник: Васил Здравков, Владимир Атанасов, Стоян Димитров, Виктория Иванова, Александър Атанасов, Беатрис Иванова и Екатерина Якимова.

Изложбата с рисунките може да бъде разгледана през следващите няколко дни в зала “Атриум”.

Разгледайте снимки от награждаването и изложените рисунки, които обективът на Zapadno.com засне:

Виж също...

Loading...