Директорът на полицаите в област Перник старши комисар Милен Тасков отправи поздравление към представителите на юридическата общност

На 16 април се отбелязва Денят на Конституцията и юриста. По този повод директорът на Областна дирекция на МВР-Перник старши комисар Милен Тасков отправи поздравителен адрес към представителите на юридическата общност.

В поздравителния си адрес старши комисар Милен Тасков отправя благодарност към представителите на юридическата общност за отгоровността и професионализма, които прилагат при изпълнение на служебните задължения. Какво още пожелава директорът на дирекцията, може да прочетете в редовете по-долу.

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА

            ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЮРИДИЧЕСКАТА ОБЩНОСТ,

Приемете моите и на служителите от ОДМВР – Перник най-искрени пожелания по случай 16-ти април – Ден на Българската конституция и професионален празник на българските юристи и съдебни служители!

За нас е чест и удоволствие да Ви поздравим на този ден и да засвидетелстваме още веднъж нашето уважение към професията Ви.

Благодаря Ви, че ежедневно, въпреки предизвикателствата, пред които сте изправени, с висок морал, чест, отговорност, воля и професионализъм прилагате закона и постигате морална правота.

Щастлив съм, че на територията на поверената ми дирекция, аз и колегите ми имаме възможността  да работим с хора като Вас.

Желая Ви здраве, вярност пред закона и добро взаимодействие между институциите, имащи отношение към прилагането му и към контрола на изпълнението му. Бъдете щастливи, удовлетворени и безкрайно успешни!

Честит празник! 

16.04.2022г.
гр. Перник
                                                              

СТАРШИ КОМИСАР МИЛЕН ТАСКОВ,

ДИРЕКТОР НА ОДМВР – ПЕРНИК

Снимка: Областна дирекция на МВР-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...