Общинските съветници на Брезник приеха бюджета за 2022 година след въпроси за чистота в реките, паркинги и пейки в града

Проектът на бюджета за 2022 година на Община Брезник и средства от Европейския съюз беше приет от общинските съветници на редовно заседание на Общинския съвет, предаде репортер на Zapadno.com.

Преди приемането на финансовата макрорамка на Община Брезник съветниците имаха възможност да отправят своите въпроси и коментари към общинската администрация. Сред темите, които местните избраници повдигнаха бяха изграждане на още паркинги в рамките на град Брезник, поставяне на повече пейки, почистването на реките, преминаващи през общинския център и други. От страна на администрацията се включиха кметът на община Брезник Васил Узунов, заместник-кметът Иван Бъчваров и други служители на Общината. В края на дискусията се включи общинският съветник Янка Хранова, която даде добра оценка за направения проект за бюджет. След прекратяване на дебатите с 12 гласа “за” бюджетът на Община Брезник за 2022 беше приет. При съобщаване от председателя на Общински съвет-Брезник Иван Тинков, че решението за бюджета е прието, в залата последваха аплодисменти. По повод приемането на бюджета след сесията беше организиран кратък коктейл, на който имаше два вида вина, сладки и бонбони.

В края на месец март читателите на Zapadno.com научиха по-интересното от проекта за бюджет на Община Брезник за 2022 година. Прочетете още по темата в публикацията: Най-много пари Община Брезник ще насочи през 2022 година към строителство, благоустройство и чистота.

Виж също...

Loading...