Бивш служител на Районното полицейско управление в Брезник оглави ръководството на областната дирекция на МВР в Кюстендил

Бивш служител на Районно управление-Брезник вече е директор на Областна дирекция на МВР-Кюстендил. Той е работил в полицията на Брезник преди около 10 години, научи Zapadno.com.

От 20 април старши комисар Светослав Григоров е новият директор на Областна дирекция на МВР-Кюстендил. Той бе представен пред състава на дирекцията от главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров. Главният секретар благодари на досегашния директор старши комисар Пламен Стоилов от свое име и от името на министър Рашков за постигнатите видими резултати в работата на дирекцията под негово ръководство.

Представи старши комисар Светослав Григоров като служител на системата на МВР от 22 години , заемал е през годините различни изпълнителски и ръководни длъжности. Роден е през 1981 година. Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на Областна дирекция на МВР-Кюстендил, поясниха от пресцентъра на териториалното звено към Министерство на вътрешните работи.

Старши комисар Григоров сподели, че поема отговорността да ръководи дирекцията, ще разчита на екипност и лоялност в работата. Старши комисар Пламен Стоилов благодари на служителите от Областна дирекция на МВР-Кюстендил за съвместната работа с думите: “За мене беше чест!”

Снимка: Областна дирекция на МВР-Кюстендил – пресцентър

Виж също...

Loading...