На добър час, випуск ‘2022! Брезнишкото училище изпрати своите абитуриенти с програма, в която беше изпълнен училищният химн

Тържествена програма се състоя в двора на средно училище “Васил Левски” в град Брезник. Програмата беше организирана по случай изпращането на абитуриентите от випуск ‘2022, научи Zapadno.com.

С отброяване от 1 до 12, тазгодишните зрелостници на училището пристигнаха в училищния двор. Пред сградата на своето училище ученици и преподаватели бяха подготвили програма за тяхното изпращане. В програмата беше изпълнен училищният химн като поздрав към абитуриентите. По-малки ученици поздравиха зрелостниците с модерни танци, които бяха представени под звуците на хитови песни.

Директорът на училището Лина Симеонова се обърна към зрелостниците с думите: “Позволете си да се насладите на живота си на възрастни. Ще бъде предизвикателно, но ще бъде и много интересно. Ще ви се случат много нови неща. Ще вървите много забележителни пътища. Ще се научите да бъдете себе си. Щом се справихте с училището, няма съмнение – ще се справите и с живота. Вие сте подготвени, знаещи и можещи”, каза Лина Симеонова в приветственото си слово към абитуриентите.

Тази година учебното заведение изпраща около 30 зрелостника.

Снимка: Фотография

Виж също...

Loading...