Ученици от област Перник ще обменят идеи с областния управител чрез Обществено-консултативен съвет за училищни политики и инициативи

Ученици от региона да си сътрудничат с областния управител беше предложено по време на инициативата “Мениджър за един ден”, която се проведе на 10 май в Областна администрация-Перник.

В програмата за работния ден бяха включени няколко работни срещи и заседания, на които младият екип взе решение за създаване на Обществено-консултативен съвет за училищни политики и инициативи към областния управител. Предложението е в съвета да влязат представители от ученическите съвети от училищата на територията на цялата област. Идеята е да се създаде по-добро сътрудничество между младите хора и Областна администрация, обмяна на добри практики между учениците от различните училища, поставяне на фокус училищния живот и проблемни казуси, стоящи в дневния ред на младежите, както и организирането на съвместни дейности и инициативи, поясниха от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

Виж също...

Loading...