Ще остане ли Общинската служба по земеделие в Трън? Областният управител на среща с институции по казуса

Отскоро в общественото пространство на Трън се говори все повече за бъдещето на Общинската служба по земеделие в града. До информационния сайт Zapadno.com достигна неофициална информация, че службата ще трябва да се премести от мястото, в което се намира.

От години Общинска служба по земеделие-Трън се помещава на първия етаж в една от най-старите обществени сгради в града. В миналото сградата е била банка, а в наши дни по-голямата част е заета от Районно управление-Трън и частично от Общинската служба по земеделие и партиен офис на партия.

Трънчани са дочули, че местното звено на Областна дирекция “Земеделие”-Перник трябва да се изнесе от помещението. Сред неофициалната информация, която циркулира в града е, че службата ще бъде слята с тази в град Брезник.

Информационният сайт Zapadno.com отправи въпроси към Областна дирекция на МВР-Перник и Министерство на земеделието по темата с Общинската служба по земеделие в Трън. От тези институции очакваме отговори, които при първа възможност ще оповестим, за да са наясно трънчани дали и какво ще се случва със службата.
О

бластният управител на област Перник Кирил Стоев е запознат с казуса и се очаква до дни да се срещне с представители на Община Трън и Общинската служба по земеделие в града, поясниха за Zapadno.com от пресцентъра на областната управа.

Виж също...

Loading...