Доктор В. Шишкова: Ремонтите на филиалите за спешна помощ трябваше да започнат, но засега сме в изчакване

Ремонтът на филиалите за спешна медицинска помощ в област Перник все още не е стартирал. Това става ясно от изказване на заместник-директора на Център за спешна медицинска помощ-Перник доктор Веселина Шишкова пред пернишкия телевизионен канал “Струма“.

В края на месец март читателите на Zapadno.com научиха, че вероятно дългоочакваните ремонти на филиалите за спешна медицинска помощ в градовете Брезник и Трън ще стартират през месец май тази година, но след сключване на договор с избрания изпълнител. Прочетете още по темата в публикацията: Ремонтите на филиалите за спешна помощ в Брезник и Трън все още чакат сключване на договор с изпълнител.

През месец май доктор Веселина Шишкова съобщава пред телевизионната камера на канал “Струма”, че до края на месеца се очаква да завърши ремонт на административна сграда на звеното. За филиалите за спешна медицинска помощ казва: “Но за филиалите трябваше вече да започнат ремонтите. Засега също сме в изчакване”, споделя заместник-директора на Център за спешна медицинска помощ-Перник.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...