За реконструкция на 5 улици в град Брезник и село Ноевци, и ремонт на общински пътища, Общината ще отпусне до 487 хиляди лева

Община Брезник търси фирма-изпълнител за възлагане на ремонтни дейности по уличната мрежа в Брезнишко. За извършване на дейностите общинската администрация може да отпусне до 405 833 лева и 34 стотинки без включен ДДС или 487 000 лева и 1 стотинка с ДДС, научи Zapadno.com.

Обществената поръчка за ремонти по уличната мрежа на община Брезник е разделена на две обособени позиции. В едната са предвидени дейности по реконструкция на улиците “Разцвет”, “Нов живот”, “Чайка” и Борис Антов” в град Брезник и улица в село Ноевци. Най-много пари са предвидени за реконструкция на улица “Разцвет” – 96 000 лева с ДДС, а най-малко за “Борис Антов” (подход към читалището) – 20 000 лева с ДДС.

По втората обособена позиция са предвидени подготвителни дейности за зимно поддържане на общински пътища в общината – изкърпване на единични дупки и деформации на пътната настилка. Ремонтните работи по пътната мрежа трябва да се изпълнят по следните общински отсечки: Батановци – Ноевци (махала “Пали лула”, Велковци); Брезник – п.к. Велковци/Слаковци; Ноевци – Габров дол/ Гигинци – Кошарево; Бегуновци – Непразненци; Режанци – Конска – Гърло; Брезник – Бегуновци/Режанци – Ребро – граница община (Брезник – Трън) – Лялинци.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...