Удобно за безработните жители в област Перник: На кариерен форум фирми ще могат да презентират свободните места и своята дейност

Под патронажа на областния управител Кирил Стоев и в партньорство с дирекция „Бюро по труда“-Перник на 14 юни 2022г. се организира кариерен форум, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

Целта на събитието е да позволи директна среща между работодатели и хора в трудоспособна възраст, които искат да започнат работа. Във форума ще бъдат поканени да се включат и граждани избягали от войната в Украйна, които пребивават на територията на област Перник и желаят да започнат работа в страната.
Събитието ще се проведе в зала „Атриум“, във фоайето на Областна администрация-Перник, площад “Свети Иван Рилски” № 1Б, от 10:00 часа на 14 юни (вторник).

Необходимо е фирмите, които желаят да се включат в събитието да координират своето участие с дирекция „Бюро по труда“, за обезпечаване на място, където всеки работодател да има възможност да презентира своята дейност и свободните работни позиции.

Всички жители на територията на област Перник, които са безработни или желаят да се преквалифицират, или да започнат нова работа могат да посетят форума и да получат подробна информация от изнесената приемна на дирекция „Бюро по труда“-Перник.

Снимка: “Бюро по труда”-Перник – архив

Виж също...

Loading...