В благотворителния турнир по мини футбол в Банище ще се включат 8 отбора, за зрителите ще има томбола и други забавления

Благотворителният турнир по мини футбол на стадиона в брезнишкото село Банище ще съчетае подкрепа и забавление. Спортното събитие ще се проведе утре, 4 юни и ще стартира малко след 9 часа сутринта, предаде репортер на Zapadno.com.

Участие в турнира ще вземат 8 отбора, от които два ще са съставени от деца-футболисти. Мачовете ще стартират в 9:30 часа, когато на терена ще играят детските отбори на “Миньор” (Перник) и “Ятак” (Големо Бучино). В 10:00 часа ще бъдат раздадени грамоти и наградени участниците в този мач.

В 10:10 часа ще стартира турнира по мини футбол за големите, в който ще участват отборите на “Балкан” (Банище), “Голд-19” (Перник), “Ателикос” (Перник), “Ток по тялото” (Перник), “Миньор” (Перник – ветерани) и тима “Иво Боянов и приятели”.

За зрителите на стадиона са предвидени скара, бира, томбола с награди, музика, а за най-малките от тях – клоунът Бонбончо, който ще ги забавлява. Организаторите са помисли и за любителите на волейбола, за които е обособено игрище за игра на стадиона. Освен това по време на турнира ще се проведат и търгове с различни спортни артикули.

Спортното събитие ще е в подкрепа на Стивън Бориславов, който има родословни корени от Банище. Надсловът на турнира ще е “Бъдеще за Стиви” и се организира от местното народно читалище “Просвета-1928”.

След турнира зрителите и участниците ще могат да бъдат част от програмата по отбелязването на традиционния събор на Банище. Програмата ще стартира в 14:00 часа на площада, където ще засвири оркестър от Перник.

Виж също...

Loading...