Подкрепа от стадиона на Банище: Турнирът за Стиви събра 3 900 лева, семейството му благодари от сърце на всички

Благотворителният турнир на стадиона в брезнишкото село Банище събра близо 4 000 лева за Стивън Бориславов, пише zaPernik.com.

На 4 юни на стадиона в селото се проведе турнир, който събра десетки участници и множество зрители. Прочетете още по темата в публикацията: Спортен празник на стадиона в село Банище: Десетки играха футбол и волейбол на благотворителния турнир за Стиви – СНИМКИ.

Бащата на Стиви – Валери благодари на всички, участвали в спортното събитие и оповести, че събраната сума е 3 900 лева. “Благотворителния турнира във село Банище който бе организиран от Захари Крумов който е приятел на моето семейство завърши. На турнира присъстваха 2 детски отбора,отбора на Миньор-Перник и отбора на Ятак-Бучино за настроението на всички деца които присъстваха на благотворителния турнир се погрижи 🤡 Бонбончо! На турнира присъстваха и 8 мъжки отбора също така имаше томбола и скара-бира събраната сума от турнира е 3900 лева която бе дарена за лечението на Стиви моето семейство благодарим от ❤️ на Захари Крумов на всички участници на турнира както и на всички присъстващи. Банище е селото на Стиви жителите и кмета на селото не са спирали през цялата кампания да помагат на нашият син пожелавам на всички да бъдат живи и здрави!!!”, съобщи бащата на Стиви.

Виж също...

Loading...