От Брезник до Нидерландия: Брезничанка, която развива собствен бизнес, има амбицията да проведе обучение за ментално здраве

Брезничанката Кристияна Генадиева се обучава за развитие на професионалните умения чрез редица от дейности, което се провежда в Нидерландия, съобщиха от Регионалния младежи център в Брезник.

Кристияна Генадиева участва в обучение по предприемачество. Тя говори няколко езика, интересува се от фотография и изкуства.
“В началото ми беше трудно на обучението – постоянно лекции и теория, но беше и много интересно. Аз имах интерес към създаване на бизнес, но благодарение на обучението разбрах как да разширя знанията си, как да стигна до повече целеви групи. Теорията беше много интересна, създаването на бизнес план също – да имаш точна и конкретна цел, която искаш да следваш, това е, което научих“, казва Кристияна.

И допълва: “Лекторите ми помогнаха да разбера, че може да имаш партньори, инвеститори, разшириха кръгозора ми, показаха ми, че не всичко е права линия. С курса по предприемачество сякаш нагледно видях всичко, което учим по същия предмет в училище – как да направя бизнес план и да помисля как да реализирам идеите си.”

Брезничанката изработва подаръчни кутии за специални поводи. Предприемчивата брезничанка планира да разшири асортимента си от продукти с подаръчни кутии за рождени дни и сватби, поясняват от организацията. Подробности за нейното бизнес начинание може да откриете като натиснете тук. След посещението в Нидерландия тя се е вдъхновила на проведе обучение за ментално здраве. Обучението планира да се състои тази есен в София, където Кристияна ще бъде студентка по международни отношения.

Снимка: Регионален младежки център – Брезник

Виж също...

Loading...