“Държавно горско стопанство-Брезник” с намерение да закупи няколко употребявани високопроходими автомобила, за които отпуска до 36 хиляди лева

“Държавно горско стопанство-Брезник” търси фирма, която да извърши доставка на 3 броя употребявани високопроходими леки автомобили за нуждите на териториалното поделение на Югозападното държавно предприятие, научи Zapadno.com.

За доставянето на употребяваните високопроходими леки автомобили горското стопанство е обявило обществена поръчка. Сумата, която звеното може да отпусне е 30 000 лева без включен ДДС или 36 000 лева с ДДС.

Автомибилите трябва да бъдат с дизелови двигатели и произведени не по-рано от 1999 година. Мощността им трябва да бъде над 85 конски сили и минимум EURO 2 екологична норма. Пробегът трябва да е не повече от 265 000 километра за всеки от автомобилите и не повече от 215 000 километра средно за трите автомобила.

Държавното горско стопанство изисква още всички налични системи и функции по превозните средства да са напълно изправни и работещи, да няма следи от удар и корозия и други подробности, свързани с техническото им състояние.

Виж също...

Loading...