Цехът за дамски превръзки в град Брезник пусна нов продукт, който е на основата на традиционното, но с подобрения

Нов вид продукт предлага пернишката фирма “Balex – SP”, която има производствен цех за дамски превръзки в град Брезник. Новият артикул се основава на традиционното, но с подобрения, които да отговарят на съвременните изисквания, съобщи за Zapadno.com управителят на фирмата Иван Иванов.

Последните 2 години се оказали трудни за фирмата, тъй като пандемията от коронавируса се отразила на производството. Радостно е, че цехът отново се завръща в нормалния ритъм на работа отпреди 2020 година. След трудния период от “Balex – SP” вече произвеждат целулозни дамски превръзки. “На практика това се търси. Ние не искахме да правим целулозни превръзки. Един вид те ни връщат към стария метод, но преди бяха по-дебели. Разликата между наложените досега и новите е в дебелината и комфорта. Клиентите от Балканите ни казваха, че искат по-плътен и по-дебел продукт, с който да се чувстват по-спокойно. Ние се вслушахме в техните искане и вече правим това, което ни казаха хората. Както се казва – всяко ново е добре забравено старо”, сподели управителят на фирмата Иван Иванов. Новият вид превръзка не е толкова остра и твърда като наложените от 70-те години на миналия век класически превръзки.

Американският експерт по маркетинг и мениджмънт Филип Котлър е споменал, че жената иска по-тънки превръзки и повече абсорбент (повече попиваемост). “Преди години това не е било възможно. Сега с развитието на технологиите вече е възможно”, спомена Иван Иванов от “Balex – SP”.

Новият вид превръзки се произвеждат от 2 месеца и се предлагат предимно на чуждестранния пазар. В България този вид превръзки могат да се открият в търговската верига “Фантастико”, в която пернишката фирма е сключила договор. Отзивите от клиентите ще могат да бъдат ясни след около половин година, отбеляза още управителят на фирмата Иван Иванов.

Цехът в Брезник осигурява заетост на работници от града, околните села и Перник. Фирмата развива своята дейност от 2011 година, а от 2014 година е отворена производствената база в Брезник.

Виж също...

Loading...