Над 90 полицаи от област Перник получиха писмена похвала за професионалния празник на МВР, който се чества на 5 юли

105 служители от Областна дирекция на МВР-Перник са наградени по случай професионалния празник на Министерството на вътрешните работи – 5 юли, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Вчера, на тържествено събрание по случай празника бяха връчени наградите на полицейски служители, за постигнати високи резултати в борбата с престъпността и опазване на обществения ред. С писмена похвала са наградени 93-ма полицаи от областната дирекция. Наградите са връчени от директора на Областна дирекция на МВР-Перник старши комисар Павел Млеканов.

По случай приключване на професионалната кариера в МВР и за дългогодишната, безупречна, прецизна и отговорна работа в системата на вътрешното министерство бяха връчени грамоти и плакети на трима служители – Ели Захариева, Жулиета Райчева и Людмил Владов.

Във връзка с професионалния празник бяха прочетени поздравителни адреси от ръководството и дирекции в МВР, администрации и ведомства. В обръщението си към служителите на Областна дирекция на МВР-Перник старши комисар Млеканов благодари за денонощният труд и високите резултати в борбата с престъпността и опазване на обществения ред в региона. „Бъдете здрави Вие и Вашите семейства, много лични и професионални успехи и все така отговорни, в защита интересите на гражданите и утвърждаване на правовия ред“, заключи директорът.

Снимка: Областна дирекция на МВР-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...