Бойко Рашков обяви конкурс за заместник-директор на полицаите в област Перник, кандидатите трябва да са с над 10 години професионален стаж в МВР

Министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков издаде заповед, с която се обявява конкурс за преминаване в по-висока по вид длъжност на държавни служители в Областна дирекция на МВР-Перник. Конкурсът е за заместник-директор III степен, той и началник на отдел „Криминална полиция“, научи Zapadno.com.

Едно от изискванията към кандидатите е към крайната дата за подаване на заявленията за участие в конкурса да имат минимален професионален стаж в МВР, не по-малко от 10 години от които не по-малко от 3 години на изпълнителски длъжности. Освен това трябва да имат или да получат разрешение за достъп до класифицирана информация, до ниво „Строго секретно“, определено по реда на член 37 от Закона за защита на класифицираната информация. Със заповедта за обявяване на конкурс е определен и състав на конкурсната комисия.

В средата на месец юни тази година пред служители на Областна дирекция на МВР-Перник бе представен новият заместник-директор на регионалната структура комисар Йордан Николов. Той е временно преназначен за тази длъжност със заповед на министъра на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков.

Виж също...

Loading...