Община Трън вади до 86 хиляди лева на фирма, която да достави и монтира нова дограма на спортната зала на улица “Тако Пеев”

До 71 666 лева и 66 стотинки без включен ДДС или 85 999 лева и 99 стотинки с ДДС може да отпусне Община Трън за подмяна на дограмата на спортната зала на улица “Тако Пеев” в град Трън, научи Zapadno.com.

Общинската администрация на Трън е обявила обществена поръчка, чрез която търси фирма-изпълнител за доставка и монтаж на дограмата на спортната зала, която е изградена през 1978 година. Фирмата-изпълнител на поръчката ще трябва да извърши следните дейности: монтаж и демонтаж на тръбно скеле; демонтаж на съществуваща дограма, включително входни врати и витрини; доставка и монтаж на PVC дограма; доставка и монтаж на алуминиеви входни врати и витрини; доставка и монтаж на алуминиева система с усилени профили; пренасяне, натоварване и извозване на строителни отпадъци. Финансирането на обществената поръчката се осигурява от бюджетните средства на Община Трън.

Спортната зала разполага с два входа – един главен вход с виндфанг от изток към улица „Тако Пеев“, с улично уширение пред нея, както и втори, с виндфанг – от север, става ясно от техническата спецификация на обществената поръчка. Тя е двуетажна и с многофункционално значение, в която се обединяват различни спортни, културни и обществени дейности и се използва едновременно или последователно от различни лица (ученици, граждани). След друга обществена поръчка бе ремонтиран покривът на сградата.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...