Футболистът Михаил Александров пристигна в село Ноевци, за да представи лига, извън БФС, която ще даде ново начало на родния футбол

Футболистът Михаил Александров, играл в български и чуждестранни футболни отбори, е посетил брезнишкото село Ноевци, съобщиха от местния футболен клуб “Черногорец”.

Бившият национал на България е презентирал нова лига, която е извън управлението на Българския футболен съюз. Сред отборите, в които е играл, са “Лудогорец” (Разград), ЦСКА (София), “Борусия” (Дортмунд), “Легия” (Варшава) и други. “Една мечта е вече реалност. Едно начало, което ще позволи на всеки отбор, преустановил дейност заради БФС и техните рестрикции, и финансови тежести, отново да участва и практикува любимата игра. Нещата са повече от впечатляващи!!!!”, съобщиха от футболния клуб на Ноевци и добавиха, че началото ще бъде на 10 септември 2022 година.

Припомняме, че “Черногорец” е сред футболните отбори, които вече са извън областното първенство към Българския футболен съюз. През месец март тази година над 100 отбора бяха изключени от първенствата след решение на Изпълнителния комитет на футболната централа. Прочетете още по темата в публикацията: Решение на БФС: Футболните клубове “Чорни”, “Черногорец” и “Буря” се изваждат от първенствата в системата.

Това решение не сломи духа на ядрото на “Черногорец” и това става ясно от актуални снимки на стадиона в селото, който е бил окосен. Снимки от футболния терен в селото може да видите по-долу.

Снимки: футболен клуб “Черногорец” (Ноевци)

Виж също...

Loading...