Футболният клуб на село Банище е поканен от Димитър Бербатов в новосформирана лига, за което играчите трябва да заявят мнението си

Футболен клуб “Балкан” (Банище) е бил поканен от футболиста Димитър Бербатов да се включи в новосформирана лига, съобщиха от тима.

Миналата година Бербатов и екипа му обиколиха страната, за да представят пред футболисти и футболни деятели програмата си за управление на Българския футболен съюз. Сред местата, които посетиха, бе и брезнишкото село Ноевци. На срещата присъства и Захари Крумов от “Балкан”. Пред Бербатов той изказа мнението си и даде да се разбере, че е за промяна в родния футбол.

“Искам да ви уведомя, че от екипа на Димитър Бербатов се свързаха с нашия отбор и ни поканиха да се присъедини в новосформираната се лика, в която от нас се изисква само участие, а те ни предоставят: Съдийски бригади, медицинско лице, онлайн платформа, в която ще има статистики, класиране, предаване на живо някои мачове, застраховка на всички играчи и съдействие при кандидатстване по програми за реновиране на стадионите ни! Всичко това напълно БЕЗПЛАТНО! Освен горепосочените привилегии при участие на 8 отбора ще има и паричен стимул за всички участници”, съобщи Захари Крумов от профила във Фейсбук на отбора. Наградата за първо място при 8 отбора ще е 1 000 лева, а за осмо място – 100 лева. “Ще има мачове и за купа в които пак ще има паричен стимул, общия брой на мачовете за година ще е над 20 и всичките няма да ни струват нито стотинка! Моля всички бивши играчи желаещи да поиграем още някоя и друга година да си кажат мнението под формата на коментар”, добави още Захари.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...