Доскорошният шеф на Регионална здравна инспекция-Перник д-р. Ал. Златанов вече има контрол над държавните психиатрични болници и други институции

Здравният министър Асен Меджидиев определи ресорите на заместник-министрите на здравеопазването, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Миналата седмица бе обявено, че в състава на служебното ръководство на Министерство на здравеопазването влиза доктор Александър Златанов, който доскоро ръководеше Регионална здравна инспекция-Перник. Докторът е един от заместник-министрите на служебния министър на здравеопазването Асен Меджидиев.

Днес обществеността научава, че доктор Александър Златанов ще отговаря за дирекциите „Лекарствена политика“, „Търговски дружества и собственост“ и „Бюджет и финанси“ в Министерство на здравеопазването. Той ще осъществява контрол върху Националния център по обществено здраве и анализи, Изпълнителната агенция по лекарствата, Националния съвет по цени и реимбурсиране на лекарствените продукти, както и върху дейността на Регионалните здравни инспекции и държавните психиатрични болници.

Снимка: Областна администрация-Перник – архив

Виж също...

Loading...