Имот до питейния язовир на Брезник се продава за 49 хиляди евро, заедно с инвестиционен проект за изграждане на голяма масивна сграда

Продава се ферма в брезнишкото село Красава. Това става ясно от обява на “СДВ Ко” ООД в сайта за недвижими имоти imot.bg, видя Zapadno.com.

Според описанието на обявата за 49 000 евро се продава поземлен имот с площ 9 200 квадратни метра в брезнишкото село Красава, заедно с инвестиционен проект и разрешение за строеж на масивна сграда от 530 квадратни метра.

Имотът се намира във вододайната зона на язовир Красава и е перфектен за производство екологично чисти или био продукти (млечни, месни, билкови , мед и други), тъй като в района на вододайната зона е забранено пръскането и ползването на препарати и пестициди. Едната граница на имота е малка рекичка, в която има разрешена точка на заустване на пречистените производствени води. Обектът е съгласуван и одобрен от всички екологични инстанции и е подходящ за кандидатстване за финансиране по европрограми, поясняват от “СДВ Ко”.

Виж също...

Loading...