Съзвездие от известни личности за Ч.Р.Д. в Брезнишко: Импресариото И. Григоров чукна 60 години с А. Радичев, Шкумбата, С. Богомилова и още десетки колеги и приятели – СНИМКИ

12 агуст 2022 година е датата, която жители на малкото брезнишко село Горна Секирна ще помнят. На тази дата импресариото Иван Григоров е отбелязал своя 60-годишен рожден ден и 40 години от началото на професионалния му път в родния шоубизнес. Празникът се е състоял в двора на фамилната къща на импресариото, който почерпил гостите с невиждана трапеза. Любопитни погледи на съседи и не само, надничали кой влиза на тържеството, научи Zapadno.com.

Тържеството започнало в ранния следобед, а сред първите гости бил известният български комик Димитър Туджаров – Шкумбата. Да уважат празника пристигнали актьорът Антон Радичев, народната певица Сорина Богомилова, оркестър “Селект”, певецът Васко Лазаров, бизнесменът от Перник Марио Агонциев, игуменът на Църногорския манастир архимандрит Никанор с делегация от Гърция, бившият депутат и областен координатор за област Перник на партия “Има такъв народ” Петя Димитрова и други големи приятели и колеги на импресариото.

Някои от поканените не успели да пристигнат на празника, тъй като били ангажирани с участия. Въпреки това те позвънили по телефона на Иван Григоров, за да отправят своите благопожелания. Телефонни честитки импресариото получил от Веселин Маринов, Васил Найденов, Камелия Тодорова, Влади Въргала, Орхан Мурад, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и други големи имена от българския шоубизнес.

На 12 август, преди 40 години, импресариото за първи път започнал да се занимава с шоубизнес. Тогава той не предполагал, че това ще бъде основната му професия през следващите 4 десетилетия. Тогава е било първото му частие на голямата сцена с естрадния изпълнител Евгени Душанов в град Троян.

Информационният сайт Zapadno.com също се присъединява към многото честитки за 60-годишнината на Иван Григоров и 40 години от началото на кариерата му в шоубизнеса, като му пожелава още дълги години да е двигател на големите събития на известните.

Разгледайте още снимки от рождения ден на Иван Григоров:

 

Снимки: Иван Григоров

Виж също...

Loading...