Пожарникари от Брезник и Перник гасили пожара в село Сопица, при който пострада мъж и изгоряха автомобили без регистрации

Два противопожарни автомобила с пожарникари от Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Брезник и Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Перник са ликвидирали пожара в брезнишкото село Сопица, съобщиха от главната дирекция на пожарните.

Снощи първи читателите на Zapadno.com научиха, че в следобедните часове на вчерашния ден в Сопица се е разразил пожар. В гасенето на пожара се вкюючили местни земеделци и жители. Прочетете още по темата в публикацията: Пожар в село Сопица: Мъж пострада при опит да гаси пламъците, пожарникари, земеделци и жители се бориха с огнената стихия.

Сигналът за пожара е получен в оперативния център при  Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”-Перник в 15:49 часа. При пристигане на място пожарникарите установили, че горят сухи треви и два броя автомобили без регистрационни номера – “SAAB” 93 и “VW” “Golf 3”. Пострадал е мъж на 53 години, уточниха от пожарната.

Виж също...

Loading...