За строителен надзор при реконструкцията на горския път до “Пусто Гърло” ще могат да се отпуснат до 16 800 лева

“Държавно горско стопанство-Брезник” търси фирма-изпълнител за строителен надзор при реконструкция на траен горски път до мегалния храм-кладенец “Пусто Гърло”, научи Zapadno.com.

Горското стопанство е обявило обществена поръчка за възлагане на строителния надзор. Прогнозната стойност е 14 000 лева без включен ДДС или 16 800 лева с ДДС. Реконструкцията на съществуващ траен горски път „Пусто Гърло“ ще се извърши чрез подравняване и уплътняване на земното легло, полагане на трошено-каменна настилка с дебелина на пласта 30 сантиметра, изграждане на отводнителни съоръжения и други строително-монтажни работи съгласно технически проект. Предвиденият срок за изпълнение на строително-монтажните работи е не повече от 180 календарни дни и започва да тече от датата на предаване на строителната площадка, поясняват от “Държавно горско стопанство-Брезник”.

През месец юли първи читателите на Zapadno.com научиха, че процедурата по реконструкция на пътя отново е възобновена. Прочетете още по темата в публикацията: Развитие за достъпа до “Пусто Гърло”: Горското стопанство на Брезник отпуска над половин милион лева за ремонт на път.

Виж също...

Loading...