За изборите в област Перник бяха определени кои лица ще получават хартиените бюлетини и от кого ще идва информацията за вота

На 29 август Районна избирателна комисия-Перник е взела две важни решения, свързани с изборите за народни представители на 2 октомври 2022 година, научи Zapadno.com.

Едното решение е свързано с изявленията и даването на информация от името на Районната избирателна комисия. С решение е определено председателят на комисията Игнат Стойчев да дава изявления и информация, а при негово отсъствие това право ще има Никола Йорданов.

Другото важно решение от вчерашния ден е свързано с упълномощаване на представители, които ще получават хартиените бюлетини за изборите за народни представители. За такива са определени Роберт Василев и Никола Йорданов. Те ще получават отпечатаните хартиени бюлетини за изборите, ще подписват съответните приемо-предавателни протоколи и ще съпроводят транспортното средство, което превозва отпечатаните хартиени бюлетини до съответния областен център. За резервни членове са определени Лъчезар Лазов и Игнат Стойчев.

Виж също...

Loading...