Преди началото на учебната година в област Перник събраха училищни директори и представители на Общини на съвещание

Регионално управление на образованието-Перник организира годишно работно съвещание с директорите на училищата и представители на Общини в област Перник. Срещата е във връзка с подготовката на дейностите за учебната 2022/2023 година, съобщиха от Областна администрация-Перник.

Съвещанието се проведе по-рано днес в мултифункционалната зала на основно училище „Свети Иван Рилски“ в град Перник. В съвещанието участие взеха и областният управител на област Перник Людмил Веселинов, заместник-областният управител Илинка Никифорова, както и главният експерт “Регионално развитие” към областната администрация Марчела Пламенова.

По време на срещата бяха представени изпълнените дейности за изминалата учебна година, постигнатите резултати и добри практики. Също така бяха набелязани мерки и дейности, които да залегнат през новата учебна година. Областният управител поздрави присъстващите за постигнатите резултати и увери, че от страна на Областна администрация-Перник ще получат пълно съдействие за всякакви училищни и извънкласни дейности.

Снимка: Областна администрация-Перник

Виж също...

Loading...