Молба за съдействие: Линейка от Брезник транспортира мъж, който паднал по стълбите на храм, но оставил двете си кучета сами

С молба за съдействие се обърна Юрий Фурсов във Фейсбук групата “Снимай Перник, нека всички видят!” Случаят е от вчера и се е случил в пернишкото село Витановци, където линейка от Брезник е пристигнала на място.

“Днес към 17 часа намерен мъж, на видима възраст 70+ в село Витановци ,паднал на стълбите при църквата .Извикана е линейка /мъжът се ударил много лошо / ,облечен с син работен панталон , и желтениково яке. Придружаваха две дребни кучета ,едно е черничко ,другото е жълто . Линейката дойде от към Брезник , откаран в посока Перник .Моля тези които го познават ,или поне се сещат за кой иде реч ,да сообщат на негови деца или роднини ,и ако може да се погрижат за храната за кучета .Ако помогне: Пуши тънка Карелия ,телефон ,и документи не носеше ,минувачите не го припознаха като местен.Споделайте ,благодаря!”, пише Юрий Фурсов с апел да се съдейства на двете кучета на падналия мъж.

Виж също...

Loading...