Димитър Бербатов идва на мач в Брезнишко: В събота ще гледа двубоя между “Черногорец” и “Буря” (Кошарево) на стадиона в село Ноевци

Едно от големите имена в българския футбол ще пристигне в община Брезник, за да наблюдава футболен мач, научи Zapadno.com.

Тази събота (10 септември) Димитър Бербатов ще пристигне на стадиона в село Ноевци. Там той ще наблюдава откриването на първия мач от новосформираната Лига Перник. Откриването на лигата ще стартира около 16:45 часа. Деца от селото ще посрещнат публиката на стадиона с кратка фолклорна програма. Това ще е второто посещение на бившия футболист в село Ноевци. През пролетта на 2021 година той се срещна с футболисти и деятели за футбола в област Перник, за да ги изслуша.

В 17:00 часа съдийски сигнал ще даде началото на мача между отборите на местния “Черногорец” и “Буря” (Кошарево). Това ще е първият мач от Лига Перник, която дава заявка за честни мачове и много щадящи клубовете условия за участие.

Част от футболните клубове, които допреди месеци играеха в първенствата на Българския футболен съюз, но и възродени такива, ще се състезават в Лига Перник и Купа Перник. Прочетете още по темата в публикацията: 8 отбора от област Перник започват ново футболно начало в Лига Перник, която стартира с мач между “Черногорец” и “Буря” – СНИМКИ.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...