Ловната организация в Трън раздава ловен полуавтомат и други награди чрез томбола за 130-годишнината на сдружението, със средствата ще се подпомогне строителството на стрелбище

Томбола с предметни награди организира по случай честванията на 130 години от създаването си ловно-рибарско сдружение “Руй” в Трън. Тя ще се тегли на 17 септември от 14:00 часа пред сградата на народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” в пограничния град и е предназначена само за членове на ловната организация, пише Национално ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България”.

Всеки редовен член на трънското сдружение, който е посетил, закупил и попълнил талон за организираната изложба на ловни трофеи, участва в томболата за предметните награди. Средствата, събрани от продажбата на талоните, ще бъдат предоставени за изграждане на стрелбищния комплекс на сдружението.

Първа награда е ловен полуавтомат “ATA VENZA, SYNTHETIC 12/76, SYN, 71СМ”. Втора награда е ловен нож “MIGUEL NIETO”. Третата награда е универсален почистващи комплект за оръжие “GUN BOSS UNIVERSAL CABLE REAL AVID”. Наградите са осигурени от дружество за сигурност и охрана “Делта-иге” ЕООД. Награди ще получат притежатели на талони, които ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Печелившите следва да се явят лично със заверена членска карта за 2022 година и да поемат отговорност за всички данъчни тежести, които могат да възникнат в резултат на тяхното придобиване, предупреждават от ръководството на сдружението.

Организаторът на томболата не носи отговорност за талони, които са повредени и са попълнени неправилно, така че да се смятат за невалидни, или нечетливи. Правилата на томболата изискват да не бъде предлагано парично възнаграждение. Ако сте един от изтеглените печеливши нямате право да претендирате за алтернативна награда, или парична равностойност, уточняват от ловно-рибарското сдружение в Трън.

Виж също...

Loading...