Кой ще чисти и облагородява Градската в Брезник? Местна структура с призив към деца и младежи от общината да се включат в инициатива

Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Брезник организира почистване и облагородяване на градския парк в града или както брезничани я знаят като Градската, научи Zapadno.com.

Инициативата по почистване и облагородяване на зеленото пространство в Брезник ще се проведе на 9 септември от 10:00 часа. Всички деца и младежи от община Брезник могат да се присъединят към почистването и облагородяването.

Целта е децата и младежите от общината да бъдат ангажирани с полезна дейност в принос към общността, да бъдат активни, съпричастни и отговорни. Ангажираността на младите към обществените проблеми е гаранция за развитие на гражданското самосъзнание, постигане на осъзната промяна в мисленето и поведението им по отношение на опазването на околната среда, поясниха от Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Брезник.

Виж също...

Loading...