Щастлив повод: Логопедичен център “Брезина”, който брезничанка и нейна приятелка основаха, навърши една година от откриването си

Пернишкият логопедичен център “Брезина”, който брезничанката доктор Радостина Костова и нейната приятелка Ася Филипова от Враца основаха, навърши 1 година от откриването си. “Благодарим на всички, които повярваха в нас и ни се довериха”, съобщиха от логопедичния център.

За тази година “Брезина” се наложи с нетрадиционните си и иновативни кампании, насочени към деца и възрастни. През пролетта логопедичният център проведе и безплатни консултации в град Брезник. “Благодарим за всички детски усмивки, които видяхме през тази година! Благодарим на нашите гости #децата, които превърнаха рожденият ден на центъра в истински празник и не на последно място благодарим на техните родители”, оповестиха от “Брезина” навръх своя първи рожден ден.

Името на логопедичния център идва от брезите, които са символ на Брезник. Центърът е отдавнашна мечта, зародила се преди 10 години. През септември 2021 година читателите на Zapadno.com научиха повече за “Брезина” и неговите основателки. Прочетете още по темата в публикацията: Местен бизнес: Брезничанка и нейна приятелка отварят логопедичен център, който стартира със седмица с безплатни услуги.

Снимка: доктор Радостина Костова 

Виж също...

Loading...