Трънчани говорят, Zapadno.com пита и отговаря: Местният клон на банка ДСК няма да отваря отново, клиентите могат да разчитат на Брезник и други градове в областта

В последно време сред трънчани все по-усилено се говори, че местният клон на банка ДСК в Трън отново ще отвори за клиенти. Репортер на Zapadno.com се свърза с банката, за да провери дали информацията, която се разнася от уста на уста в пограничния град е реална.

Към момента банка ДСК не планира да отваря офис в Трън. “За клиентите ни в града е осигурен достъп до банкови услуги през инсталирания АТМ и електронните канали на Банка ДСК. В случай че гражданите предпочитат да посетят наш офис на тяхно разположение в близост са офисите ни в Брезник, Радомир и Перник”, съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на банка ДСК.

“Вярваме, че с предложените решения ще успеем да отговорим на очакванията на нашите клиенти в Трън и ще продължим с грижа за тях да им предоставяме съвременни банкови услуги”, добавиха от банковата институция.

Припомняме, че офисът на банката в града затвори през 2021 година. Местните жители и преминаващи могат да използват услугите на единствения банкомат в Трън, който е на същата банка.

Виж също...

Loading...