Учебната година за стотици ученици в Брезник, Трън и Ноевци стартира със слънчево време и температури до около 30 градуса

Със слънчево време и с летни температури ще стартира новата учебна 2022/2023 година в училищата в градовете Брезник и Трън, както и брезнишкото село Ноевци, научи Zapadno.com.

На 15 септември (четвъртък), когато стартира новата учебна година, максималните температури в общините Брезник и Трън ще достигнат до около 30 градуса по Целзий. Температурата в град Брезник в първия учебен ден ще достигне до 31 градуса, а времето ще е предимно слънчево. Такова ще бъде и времето в село Ноевци, но максималната температура ще е с около 2 градуса по-ниска от общинския център или ще бъде до 29 градуса. В град Трън живакът на термометрите ще показва най-много 29 градуса, а в небето ще се редуват слънчево и облачно време.

В класните стаи на трите учебни заведения в общините Брезник и Трън се очаква да влязат 699 ученици, като 51 от тях ще бъдат първокласниците.

Информационният сайт Zapadno.com пожелава на всички ученици, преподаватели и родители един вълнуващ първи учебен ден за новата учебна 2022/2023 година!

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...