За 9 служебни автомобила на Областно пътно управление-Перник се отпускат до 72 хиляди лева за техническото им обслужване

До 60 000 лева без включен ДДС или 72 000 лева с ДДС е прогнозната стойност на обществена поръчка за техническо обслужване на служебните автомобили на Областно пътно управление-Перник, научи Zapadno.com.

Финансирането на дейностите за техническото обслужване на моторните превозни средства ще е от бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“ респективно Областно пътно управление-Перник. Предвидени са текущ и основен ремонт, автотенекеджийски и автобояджийски услуги, включително доставка и/или подмяна на авточасти, възли, детайли, материали и смазочни материали на моторните превозни средства. Включва се още доставка на консумативи като спирачна течност, течност за чистачки, антифриз, двигателно масло, хидравлично масло, диференциално масло, двутактово масло, грес и други. Закупуването на автомобилни гуми не е включено сред дейностите, които са заложени в поръчката.

Автомобилите към Областно пътно управление-Перник са 9, като 8 от тях са с бензинови двигатели, а един е с дизелов. Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 36 месеца.

Виж също...

Loading...