Полицейска мобилизация в област Перник: Над 130 автомобила и 237 лица са проверени до ранния следобед, съставени са 7 акта и 14 фиша

През днешния ден на територията на Областна дирекция на МВР-Перник се провежда мащабна специализирана полицейска операция, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Операцията цели противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и недопускане на пътен травматизъм. В нея участват служители от “Криминална полиция”, “Икономическа полиция”, териториална и “Охранителна полиция”, представители от Национална агенция за приходите, Българска агенция по безопасност на храните, Регионална здравна инспекция-Перник и Агенция “Митници”.

Междинните резултати в ранния следобед показват, че са проверени над 130 моторни превозни средства и 237 шофьори и пътници. Проверени са още 35 питейни и увеселителни заведения. Съставени са 7 акта и 14 фиша по Закона за движение по пътищата, както 4 акта по Закона за българските документи за самоличност, съобщи Венцислав Алексов от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник.

Виж също...

Loading...