При катастрофата между Брезник и Перник е пострадал и 20-годишният шофьор на другия автомобил, два екипа пожарникари са спасявали хората

80-годишният шофьор от вчерашната катастрофа на пътя Брезник – Перник, е починал в болницата, научи Zapadno.com.

Вчера, 3 октомври, в 10:40 часа в Оперативния център при  Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”-Перник е получен сигналът за пътнотранспортното произшествие между два автомобила на пътя, преди разклона за брезнишкото село Бабица. Прочетете още по темата в публикациите: Зверската катастрофа между Брезник и Перник отне човешки живот, в отсечката се допускат единствено автомобили за няколко пернишки села и 80-годишен е загиналият на пътя Брезник – Перник, негов спътник на 63 години е с различни травматични увреждания.

При пристигане на място е установено, че при пътнотранспортното произшествие са пострадали трима човека, двама в лек автомобил “Рено” 19 и един човек в лек автомобил “Форд Фиеста”, съобщиха от Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”.

Спасителните действия са извършени с 2 пожарни автомобила от Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Брезник и Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Перник. Загинал е мъж на 80 години, починал в болничното заведение. Пострадали са мъж на 63 години, който е бил спътник на загиналия и 20-годишният шофьор, управлявал другия автомобил.

Виж също...

Loading...