Брезнишката фирма “Нивел Строй” е сред кандидатите за строително-ремонтни дейности по улици в община Сапарева баня

Фирмата “Нивел Строй” ЕООД, която е регистрирана със седалище в град Брезник, е сред кандидатите да ремонтират общинска улична мрежа в община Сапарева баня, предаде репортер на Zapadno.com.

В средата на месец септември тази година Община Сапарева баня обяви обществена поръчка за строително-ремонтни дейности по уличната мрежа и техническата инфраструктура в Сапарева Баня и населени места от общината. Прогнозната стойност е 182 691 лева и 67 стотинки без включен ДДС или 219 230 лева с ДДС.

До крайния срок за получаване на оферти, в общинската администрация на Сапарева баня са постъпили документи за участие в поръчката от 4 фирми. Една от фирмите в брезнишката “Нивел Строй”, която е предложила, че срещу 182 419 лева без включен ДДС или 218 902 лева и 80 стотинки с ДДС ще извърши дейностите по уличната мрежа и техническата инфраструктура.

Предвидени за ремонт са улица към гробищния парк в квартал “Гюргево” в Сапарева баня, улиците “Пчела”, “Г. С. Раковски” и “Чавдар” в курортния град, както и две улици в селата Сапарево и Ресилово.

Офертите на четирите фирми са отворени през вчерашния 3 октомври.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...