Църногорският манастир е част от клип, посветен на 90-годишнината от рождението на Тончо Русев – ВИДЕО

Видеоклип към най-новата песен, изпята от певеца Валентин Велчев, е бил заснет в Църногорския манастир “Свети Свети Безсребреници Козма и Дамян” над брезнишкото село Гигинци, видя Zapadno.com.

Преди дни премиерно в платформата за споделяне на видео YouTube бе публикуван видеоклип към песента “Молитва/Вяра, надежда, любов”. Песента е изпълнена от Валентин Велчев, който е избрал заснемането на клипа към нея да бъде в Църногорския манастир. Музиката е на музиканта и композитор Тончо Русев, който тази година щеше да навърши 90 години. Текстът е дело на поета, композитор и певец Недялко Йорданов, а аранжиментът е на популярния композитор Пламен Велинов.

“Посвещава се на 90-годишнината от рождението на Тончо Русев С благодарност към Недялко Йорданов, Албена Русева, Пламен Велинов и архимандрит Никанор”, споделя певецът Валентин Велчев в кратка информация към видеоклипа. Той е носителят на наградата „Певец на годината 2021“. През пролетта на тази година певецът представи дебютния си албум със заглавието “Аз съм Валентин“.

“Молитва/Вяра, надежда, любов” е една от последните песни от Тончо Русев и доскоро се смяташе за загубена. Възстановена е от Недялко Йорданов.

Вижте клипа към песента “Молитва/Вяра, надежда, любов”, изпълнена от Валентин Велчев:

Виж също...

Loading...