Местен бизнес: Бившата пивница в село Ноевци е превърната в пекарна, която амбициозно семейство отвори – СНИМКИ

“Всичко, което правим е вкусът на нашето детство” е слогана на новата пекарна “Калина”, която наскоро отвори врати в брезнишкото село Ноевци. Пекарната се помещава в бившата пивница, която се намира между ресторант “Черногорец” и кметството. Новият обект ще се придържа към максимата да предлага качество, вместо само количество. Това сподели в рубриката “Местен бизнес” на информационния сайт Zapadno.com един от съдържателите на пекарната Боряна Цветкова.

Пекарна “Калина” е изцяло семеен бизнес, който семейство, заселило се за постоянно в село Ноевци, поддържа. Мястото, в което се приготвят печива и сладкарски изделия е кръстено на внучката на Боряна Цветкова – Калина. Нейният съпруг Марин Цветков е хлебарят на новата пекарна, а Боряна отговаря за сладкарските изделия. Тяхната дъщеря също помага в семейния бизнес. “Във всяка една наша рецепта за Вас, скъпи приятели, слагаме щипка любов, за да усетите, че за нас това не е просто работа, а удоволствие и призвание! Горди и щастливи сме, че можем да Ви представим нашия труд, и се надяваме да останете доволни”, споделят от пекарната.

Асортиментът на пекарна “Калина” включва: ръчен хляб с квас (ръжен, бял, типов, пълнозърнест, с подсладени семена, багети), банички, рогчета, милинки, кифли, козуначени коминчета, пасти, еклери, и други продукти по желание на клиента. Ще се приемат поръчки за направата на погачи за различни поводи. Заведението разполага с 30 седящи места. “Предлагаме кафе, безалкохолни напитки, изцяло домашен билков чай. Много е уютна обстановката и няма нищо общо с това, което хората са видели едно време. Няма да е на конвейер. Всичко е с изключително природосъобразни материали. Нямаме никакви изкуствени консерванти. Предпочитаме клиентите да са доволни. Не пестим от качествени материали”, сподели Боряна Цветкова.

Работното време на пекарната ще е от вторник до събота от 6:00 до 17:00 часа, в неделя от 6:00 до 14:00 часа, а почивен ден ще е понеделник.

Разгледайте снимки от новооткритата пекарна в село Ноевци:

Снимки: Пекарна “Калина”

Виж също...

Loading...